House

Set Slimming Breastfeeding ~ Berat Turun, Susu Terlebih Banyak..


Salam semua.. hari ni saya nak share satu testimoni yang memang buatkan saya happy sangat bila membacanya.. Pn Sofea, customer saya memang sangat berpuas hati dengan Set Slimming untuk ibu-ibu menyusu.. Sebelum kita tengok testimoni, saya detailkan dulu apa yang ada dalam Set Slimming ni ya..

Set Slimming Breastfeeding:

  1. Lecithin – Untuk memecahkan lemak. 
  2. Omega – Untuk memecahkan lemak dan mengurangkan selera makan.
  3. Alfalfa – Untuk membuang lemak yang telah dipecahkan serta bertindak sebagai milk-booster
  4. ESP – Membantu ibu rasa kenyang yang lama, dan membantu meningkatkan pembakaran kalori sehingga 35%. ESP juga merupakan MILK BOOSTER TERHEBAT yang diakui oleh saya sendiri dan semua customer yang telah mencuba. hehe.. Tak percaya? Anda memang kena cuba..  🙂
*Anda boleh pilih salah satu antara lecithin dan omega. Jika anda kuat makan, selera makan boleh dikurangkan dengan omega..dan pastinya ia pilihan yang lebih tepat.

 

Apa yang istimewanya set ini, selain dapat mengurangkan berat badan, ia juga membantu melawaskan bagi ibu-ibu yang sembelit, dan berupaya mempercepatkan penghasilan susu ibu. Sampaikan Pn Sofea mengakui susunya dah terlebih-lebih pula, Alhamdulillah..

 

Jom tengok real testimoni dari beliau..

 

 

Hilang 6 kg dengan 1 set, bestkan? Kepada semua ibu-ibu yang masih menyusukan anak, set ni memang boleh membantu mengatasi masalah berat badan anda, di samping memastikan penghasilan susu dengan baik dari segi kualiti dan kuantiti, dengan syarat, anda juga mestilah kerap pam atau bagi baby minum kerap ya..

 

Untuk melihat lebih banyak testimoni Slimming Set, sila klik SINI

 

Untuk mendapatkan Set Slimming Breastfeeding ni, sila hubungi saya di 019-6657 302 / Add Fb saya FARAH ALIAS BIZ untuk chat secara terus dengan saya.. Konsultasi percuma dan cara pengambilan yang tepat akan diberikan selepas pembelian ya.. Hanya untuk anda, pelanggan mommyiskandar.com

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.