House

Vitamin Untuk Badan Letih dan Lesu


mudah letih

Saya seringkali diajukan pertanyaan melalui whatsapp atau email, apakah vitamin yang perlu untuk badan letih dan lesu. Cepat je penat, balik kerja penat sampai tak boleh nak buat kerja lain dan bermain dengan anak, apatah lagi membuat kerja-kerja rumah.

 

Ada juga yang badan tu sampai tak larat nak bangun pagi. Sepatutnya kita bangun pagi badan tu segar dan semangat untuk memulakan hari baru, namun sebaliknya pula. Bangun pagi mengantuk je.. Nak pergi kerja pun longlai.

 

Kalau anda antara yang mempunyai simptom di atas, itu ialah tanda-tanda badan anda terlalu letih, tak cukup rehat, kurang nutrisi dan perlukan nutrisi tambahan untuk menyokong aktiviti seharian anda.

 

Apa vitamin yang perlu anda cuba?

 

Vitalea Shaklee

Pertamanya saya akan sarankan Vitalea. Kenapa Vitalea? Sebab Vitalea adalah multivitamin yang akan melengkapkan nutrisi yang kurang dalam tubuh kita akibat pengambilan pemakanan diet yang tidak seimbang. Mari kita lihat apa manfaat Vitalea ni dengan lebih detail lagi..

 

  • Merupakan penambah tenaga segera, memberi tenaga dan kecergasan kepada tubuh, kekuatan mental, sekaligus meningkatkan sistem memori dan daya ingatan
  • Melengkapkan nutrisi dalam badan akibat amalan diet yang tidak seimbang.
  • Sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme tubuh dan melambatkan proses penuaan
  • Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati

 

Yang kedua, disarankan untuk mengambil B Complex.

 

B omplex membantu mengatasi letih dan stress

  • Membantu mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan badan
  • Membantu melawan tekanan. Siapa selalu stress wajiblah ambil B Complex ni ya
  • Bagus untuk mata dan membantu mengurangkan keletihan mata
  • Meningkatkan daya fokus, sangat sesuai untuk pelajar

 

Gabungan kedua Vitalea dan B Complex memberikan kesan terbaik dalam membantu mengurangkan masalah cepat letih dan lesu badan ni.

 

 

 

Berikut ialah antara testimoni pengguna yang telah mengamalkan Vitalea dan B Complex ni..

 

Vitalea Bantu Atasi Keletihan

 

B Complex bantu letih dan stress

 

Alhamdulillah dengan mencuba kedua produk ni, in shaa Allah anda akan rasa badan lebih bertenaga, kurang letih dan lesu dan kurang stress juga. Harga sangat berbaloi tau sebab sebotol tahan 4 bulan. Bestkan?

 

Untuk mendapatkan produk Shaklee bagi kesihatan anda sekeluarga, sila hubungi saya ya

Call / Whatsupp: 019-6657 302

Email: farahshoppe@gmail.com

Add Fb saya: Farah Alias untuk chatting secara langsung dengan saya

Klik Like di FanPage saya: MommyIskandar

Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya..

COD Sekitar Gombak, Pos Laju Seluruh Malaysia

Untuk mendaftar ahli dan menikmati diskaun hebat bagi setiap produk Shaklee atau menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, sila kilk DI SINI

 

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.